Четвер, 28.03.2024, 17:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Все для методиста
Наші посилання

Корисні ресурси
Конкурс "Бобер"

Вхід/Реєстрація

Корисні кнопки

Пошук

Головна » 2012 » Грудень » 10
Carambis Registry Cleaner оптимізує реєстр операційної системи і значно підвищує швидкість роботи комп'ютера і всіх встановлених на ньому програм та ігор. Дефрагментація реєстру за допомогою Carambis Registry Cleaner сртуктурірует дані і робить комп'ютер таким як якщо б ви купили його вчора.

Установка Carambis Registry Cleaner рекомендується всім користувачам, хто хоче отримати в своє розпорядження легкий і надійний інструмент підтримки операційної системи в робочому стані і забезпечення максимальної продуктивності без зайвих витрат.


Просмотров: 667 | Добавил: Mir | Дата: 10.12.2012

Sleipnir - багатоплатформовий веб-браузер, що надає користувачеві широкі можливості для настройки під особисті переваги. Оглядач володіє великою кількістю різноманітних функцій, як наприклад групування вкладок, управління жестами або за допомогою "гарячих" клавіш, підтримка плагінів, синхронізація закладок (потрібне створення аккаунта на сайті розробника) і багато іншого. Крім того присутня можливість перегляду веб-сторінок з використанням движка Gecko, а також в режимі IE7 або IE9.

Просмотров: 523 | Добавил: Mir | Дата: 10.12.2012

CDRoller - багатофункціональна утиліта для роботи з CD / DVD-ROMом.
Програма дозволяє CDRoller:
читати нечитані диски (неправильно записані або подряпані);
тестувати диски на предмет різних проблем;
створювати архіви даних, що зберігаються на дисках і шукати в них потрібні файли, не вставляючи сам диск;
копіювати музику з дисків і т.д.

Підтримується відновлення дисків, створених за допомогою drag and drop програм, таких як Adaptec DirectCD і Nero Burning ROM, навіть записаних у мультисессии. Шукає і відновлює файли на UDF-дисках. Працює з CD-DA, CD-ROM, CD-WO, CD-ROM XA, Mixed-Mode CD, Stamped Multisession CD, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW.



Просмотров: 691 | Добавил: Mir | Дата: 10.12.2012